מתכון להכנת קדירת עוף בסויה בשילוב דבש, חרדל, תפו״א ופטריות

בכל חג מגיעה השאלה מה מגישים למנה עיקרית, מנה מרשימה, עשירה וטעימה שתהפוך לכוכבת הערב… המותג הקולינארי מאסטר שף מציע מתכון – מנת פרגיות חגיגית בטעמים שכולם אוהבים, לארוחת חג של מאסטר שפים! כי גם בחג, במאסטר שף לא מתפשרים על אף ארוחה.
המתכון קל להכנה ומתאים כמנה עיקרית לכל ארוחה חגיגית.

 

מצרכים:

6 נתחי פרגיות עוף (ירכי עוף ללא עור ועצמות)

מלח ופלפל

6 כפות רוטב סויה מאסטר שף

6 כפות יין לבן

3 כפות דבש

1 כף חרדל מאסטר שף

4 שיני שום כתושות

כפית שמן שומשום מאסטר שף

2 כפות שמן

חצי קילו תפוחי אדמה קטנים, מבושלים

12 בצלים קטנטנים (פנינה) או שאלוטס

סלסלת פטריות שמפיניון

הוראות הכנה:

 

מתכון קדירת עוף בתנור צילום:  יחצ מאסטר שף
מתכון קדירת עוף בתנור צילום: יחצ מאסטר שף