לרגל יום הפסטה הבינלאומי: מתכון לספגטי אראביאטה
לרגל יום הפסטה הבינלאומי המתקיים ב- 25.10 טיב טעם וחברת הבת ישרקו חולקות מתכון לספגטי אראביאטה
מרכיבים לספגטי אראביאטה עבור 4 אנשים
400 גרם פסטה ספגטי של גארופלו
400 גרם עגבניות שרי
1 פלפל צ'ילי אדום
1 פלפל צ'ילי ירוק
1 שן שום
שמן זית כתית מעולה
פטרוזיליה לפי הטעם
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
- מרתיחים סיר עם מים ומלח.
- בינתיים, קוצצים את העגבניות ומטגנים את השום והצ'ילי הקצוץ במחבת.
- לאחר מספר רגעים, מוציאים את שן השום מהמחבת ומוסיפים את העגבניות, מלח ופלפל.
- מסננים את הפסטה ויוצקים אותה למחבת עם העגבניות, מערבבים, מניחים בצלחת, מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה מעל ומגישים לשולחן.
