יום הפלאפל הבינלאומי עם "חקלאי גרנות"– מגישה מתכון מקורי למנה הכי ישראלית: פלאפל אבוקדו
לרגל יום הפלאפל הבינלאומי, אשר חל מידי שנה ב-12 ביוני, מגישה חברת "חקלאי גרנות", המתמחה בשיווק, מכירה והפצה של פירות וירקות לרשתות המזון, מתכון לפלאפל מקורי וטעים: פלאפל אבוקדו! שילוב טעמים מפתיע המעניק למנה הישראלית הפופולארית חידוש מרענן ומשלב בה את הפרי האהוב ביותר בישראל – אבוקדו.
יום פלאפל שמח!
מצרכים (לכ-4 מנות ראשונות):
2 אבוקדו קלוף וללא גלעין מסוג "אבוקדו גרנות"
300 גרם חומוס מושרה
150 גרם חומוס מושרה ומבושל חצי שעה
2 שיני שום
מלח ופלפל- לפי הטעם
1/4 פלפל חריף ירוק
1 כף קמח
שמן טיגון
אופן ההכנה:
- במעבד מזון עם סכין מתכת מעבדים בפולסים את כל הרכיבים חוץ מהקמח עד קבלת מסה פירורית ואחידה. מוסיפים את הקמח ומערבבים שוב.
- יוצרים מהמסה כדורים ומטגנים בסיר עם שמן חם.
- ניתן להגיש בתוך פיתה לצד סלט ירקות טרי ומתובל.
