מעדן תות שוקו וניל מועשר בחלבון
קינוח חלבי מושלם: מעדן תות שוקו וניל מועשר בחלבון. מתוך ספר מתכוני הבריאות של חברת הרבלייף: "מבשלים דרך חיים", הכולל כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות עם פירוט ערכים תזונתיים.
מעדן תות שוקו-וניל – 4 מנות
רכיבים
250 גרם שמנת חמוצה 9%
2 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם שוקולד
2 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל עוגיות
2 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם תות
אופן הכנה:
- מחלקים את השמנת החמוצה ל-3 קערות.
- מוסיפים לקערה הראשונה את אבקת הפורמולה 1 בטעם שוקולד, מערבבים היטב ויוצקים ל-4 כוסות הגשה שקופות. משטחים לשכבה אחידה.
- מוסיפים לקערה השנייה את אבקת הפורמולה 1 בטעם וניל עוגיות, מערבבים היטב ויוצקים לכוסות. משטחים לשכבה אחידה.
- מוסיפים לקערה השלישית את אבקת הפורמולה 1 בטעם תות, מערבבים היטב ויוצקים לכוסות. משטחים לשכבה אחידה, מכסים בניילון נצמד ומצננים במקרר שעה.
ערכים תזונתיים למנה אחת:
קק"ל | חלבון, גרם | פחמימה, גרם | שומן, גרם |
140 | 9.2 | 8.5 | 7.4 |
