מתכון מנצח לעוגיות שוקולד רכות

חברת הרבלייף מנדבת מתכון שוקולדי מנצח: עוגיות שוקולד רכות!  עם טיפ אחד מפתיע…    

 רכיבים:

7 כפות מדידה שייק פורמולה 1 בטעם שוקולד

1 כף מדידה אבקת חלבון

¼  כוס מים

1 ביצה

1 חלבון ביצה

15 גרם פצפוצי שוקלד מריר

אופן הכנה:

  1. לערבב את כל המרכיבים לתערובת אחידה
  2. עם כף לצקת לתבנית מרופדת נייר אפייה
  3. להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ולאפות למשך 10 דקות
  4. לתת לעוגיות להתקרר רבע שעה

טיפ: אפשר לפזר מעל העוגיות קצת מלח גס או אגוזים

מתכון לעוגיות שוקולד רכות. צילום: יחצ הרבלייף
מתכון לעוגיות שוקולד רכות. צילום: יחצ הרבלייף