מתכון להכנת עוגיות לב טבעוניות משקדים: פריכות ומלאות אהבה

לרגל טו באב, חג האהבה היהודי, החל השנה ב 2 לאוגוסט, חברת אורגניקזון המתמחה בייבוא ושיווק מותגים  אורגניים ואיכותיים לסביבה,  מציעה מתכון להכנת עוגיות לב טבעוניות עשויות משקדים:  פריכות ומלאות אהבה. המתכון באדיבות יעל אלעד– מאמנת כושר ובלוגרית למתכונים בריאים, המשתמשת בנייר אפייה של המותג  –  השומר על איכות הסביבה, אקולוגי ועשוי מנייר טבעי, ללא מלבינים ולכן הוא בריא יותר במגע  GREEN FLASH  עם אוכל.

 

המצרכים:

אופן הכנה:

במעבד מזון לטחון הכל יחד עד שמתקבלים פירורים ואז להוסיף:

2 כפות שטוחות רסק תפוחים וכף חמאת שקדים

טוחנים יחד לעוד כמה שניות לבצק אחיד וחלק

לקמח מעט את הנייר אפיה האקולוגי

לרדד את הבצק לעובי של 1 ס״מ ולקרוץ צורות

לחמם תנור ל160 ולאפות ל10-15 דק׳

לבדוק את העוגיות אחרי 12 דק׳ ורק אם עדיין רכות לתת 3 דק׳ נוספות

העוגיות צריכות להשאר בהירות, תבדקו לפי התחתית שזה מספיק אפוי

 

טיפ של יעל: אפשר לעשות ציפוי לעוגיות עם 100 גרם שוקולד מריר או שוקולד לבן פרווה מומס וכפית שמן קוקוס.

לשמור בקופסא אטומה במקום מוצל – העוגיות נשמרות טובות עד חודש מהאפייה.

מתכון לעוגיות שקים טבעוניות. צילום: יעל אלעד
מתכון לעוגיות שקים טבעוניות. צילום: יעל אלעד