חיתוכיות:ריבועי גבינה בשילוב בצק עוגיות שוקולד צי’פס  שהכי כיף לנשנש.מתוך פרויקט משותף של קרין גורן ורון יוחננוב

השפית קונדיטורית קרין גורן והמתכונאי רון יוחננוב יצאו בפרויקט משותף, במסגרתו יציגו מתכונים ייחודיים ומפתיעים בחסות המותג KENWOOD. המתכונים יעלו במתחם מיוחד באתר ובדיגיטל פודי (טיק טוק, אינסטגרם ופייסבוק).

מתכון לריבועי גבינה בשילוב בצק עוגיות, מתכון סופר קל ומהיר להכנה, בלי וויתור על הטעם הנפלא! הכי כיף להכין אותו למשפחה בכל הזדמנות, לאירוח, לימי הולדת ועוד שילוב בין עוגת גבינה ושוקולד צ'יפס, שהופך את העוגיות המוכרות לקינוח לא שגרתי ופשוט טעים בטירוף, שאי אפשר להפסיק לאכול! מאת קרין גורן:

ריבועי גבינה (20 מנות):

 מצרכים:

1חבילה בצק עוגיות שוקולד צ’יפס בטעם וניל

1חבילה בצק עוגיות שוקולד צ’יפס בטעם שוקולד

500גרם גבינת מסקרפונה

2ביצים L

 

אופן הכנה

פורסים את בצק השוקולד לפרוסות דקות, מניחים בצפיפות בתבנית עם נייר אפייה ומהדקים בידיים לשכבה אחידה.

אופים ב-180 מעלות 20 דקות, להתייצבות.

טורפים קרם מסקרפונה וביצים לתערובת אחידה.

מוציאים את התבנית מהתנור ומורחים את הקרם על התחתית (זהירות! חם).

פורסים את נקניק הווניל לפרוסות דקות ומניחים בצפיפות על הגבינה בעדינות.

מחזירים לתנור ל-30 דקות נוספות בחום של 180 מעלות, להשחמה.

מצננים לפני שפורסים ואוכלים.

במתכון השתמשה קארין גורן במיקסר פטיסייר של KENWOOD עם משקל מובנה, ממיס ופלטת חימום להתפחת בצק.

המתכון בחסות המותג KENWOOD

חיתוכיות
חיתוכיות -צילום נמרוד סונדרס