קינוח שוקולדי מושלם ומועשר בחלבון:  קיפודי שוקולד שאפשר להכין עם הילדים!

קינוח שוקולדי מושלם ומועשר בחלבון שאפשר להכין עם הילדים: קיפודי שוקולד! מתוך ספר מתכוני הבריאות של הרבלייף: "מבשלים דרך חיים", הכולל  כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות עם פירוט ערכים תזונתיים.

רכיבים:

7 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם שוקולד  (או 6 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם שוקולד + 1 כף מדידה PRO MAX שוקולד)

1/3 כוס מים

1 ביצה

1 חלבון ביצה

1 כף מדידה אבקת חלבון

1 כף שוקולד צ׳יפס

2 כפות שקדים קלויים במחבת יבשה עד להזהבה, קצוצים

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
  2. מניחים את כל הרכיבים בקערה ומערבבים לתערובת אחידה.
  3. בעזרת כף מניחים בתבנית תלוליות מהתערובת ומשאירים בין כל תלולית מרווח היקפי של 3 ס״מ.
  4. אופים 10 דקות, עד להזהבה. מצננים בתבנית 10 דקות.

*ערכים תזונתיים ליחידה אחת

קק"ל חלבון, גרם פחמימה, גרם שומן, גרם
64 5.4 5.1 2.2

 

מתכון לקיפודי שוקולד צילום דן פרץ
מתכון לקיפודי שוקולד צילום דן פרץ