לאוהבי השוקולד…קינוח מושלם ומועשר בחלבון:  עוגיות שוקולד ואגוזי לוז מועשרות בחלבון

במיוחד לחובבי השוקולד, הרבלייף מנדבת מתכון שהוא גם קינוח שוקולדי מושלם וגם בריא ומועשר בחלבון: עוגיות שוקולד ואגוזי לוז!

עוגיות שוקולד ואגוזי לוז (8 עוגיות)

מרכיבים:

לעוגיות:

2 כפות מדידה של אבקת חלבון בטעם שוקולד

60 גרם שיבולת שועל

1 בננה בשלה, מעוכה

1 כף דבש

1 כף חמאת אגוזי לוז

ציפוי (לא חובה):

20 גרם שוקולד מריר, מומס

1 כף אגוזי לוז קצוצים

אופן ההכנה:

עוגיות:

מכניסים את כל מרכיבי העוגיות למעבד מזון ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.

מחלקים את התערובת ל-8 כדורים ומשטחים ליצירת צורת עוגייה.

ציפוי:

מזלפים שוקולד מריר מומס ומפזרים את אגוזי הלוז הקצוצים על העוגיות להגשה.

ערכים תזונתיים ליחידה:

אנרגיה (קק"ל) חלבון, גרם פחמימות, גרם סוכר, גרם שומן, גרם
97 3 13.5 5 3.8

 

מתכון לעוגיות שוקולד עם אגוזי לוז. צילום יחצ הרבלייף
מתכון לעוגיות שוקולד עם אגוזי לוז. צילום יחצ הרבלייף